Hvem er BK Roar


Bowlingklubben ROAR


Glade bowlere vælter flere kegler

BowlingKlubben ROARer en bowlingklub der startede i 2006, dengang hed vi UBK Roar, og optog kun ungdomsspillere i aldersklassen fra 8-23 år.


klubben er i 2008 udvidet med en seniorafdeling, og optager således nu også seniorspillere..


I 2013 belv ungdomsafdelingen nedlagt pga manglende medlemmer. Så nu er klubben kun for seniorspillere.Klubbens formål er blandt andet:1.   At samle bowlingspillere i Roskilde og omegnskommuner.

2. At seriøst og på troværdig måde at oplære og dygtiggøre medlemmerne indenfor bowlingsporten.Klubben ledes af en bestyrelse og har et antal holdledere til de hold som deltager i turneringer..
Vi spiller under Sjællands Bowling unions holdturnering, hvilket kan indebære at skulle møde hold fra så fjerne egne som Nakskov og Helsingør. Klubbens spillere deltager ved stævner i hele Danmark, samt ved Sjællandsmesterskaber og Danmarksmesterskaber.
I bowlingklubben har vi alle trin af bowlingspillere, lige fra den helt nye spiller, til spillere der kan gøre sig gældende ved stævner. UBK Roar, har fra vi var ungdomsafdeling i Hellas til nu, fostret flere ungdomslandsholdsspillere og en enkelt senior landsholdsspiller.Vi vil være blandt de bedste i Danmark. Ud og spille en masse stævner og turneringer.
Kom og vær med, vi træner i Roskilde Bowlingcenter, alle Tirsdage fra kl. 19.00 til 21.00


Vi har på nuværende tidspunkt tre uddannede instruktører og en træner.


Ring til  seniorlederen på tlf. 28154263, og aftal en prøvetime, det koster kun en opringning.
Bowlingudstyret kan du låne i klubben eller i Bowlingcenteret.Vi glæder os til at se dig på Bowlingbanen.Med bowlinghilsen BK ROAR’s bestyrelse